کیک پزی به روایت نی نی سایت: 22 تجربه خواندنی
وبسایت نی نی سایت، یک منبع غنی از تجربیات مادرانه و نکات خانه داری است. کیک پزی هم از این قاعده مستثنی نیست. در این پست، 22 تجربه گلچین شده از مباحث کیک پزی در نی نی سایت را با شما به اشتراک می گذاریم. با ما همراه باشید:

این تجربیات بر اساس پربازدیدترین و مفیدترین نظرات کاربران نی نی سایت جمع آوری شده اند و میتوانند به شما در پخت یک کیک خوشمزه و بی نقص کمک کنند.
- ✳️برای پف کردن کیک، حتماً تخم مرغ ها را قبل از بهرهگیری از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند.
- ✳️به جای بیکینگ پودر، از جوش شیرین به همراه کمی سرکه یا آبلیمو استفاده کنید تا کیک تان بیشتر پف کند.
- ✳️برای جلوگیری از ته گرفتن کیک، قالب را چرب کرده و آردپاشی کنید و بعد کمی کنجد بپاشید.
- ✳️اگر می خواهید کیک شکلاتی تیره تری داشته باشید، به خمیر کیک، پودر کاکائو اضافه کنید.
- ✳️برای خوشمزه تر شدن کیک، کمی وانیل به خمیر کیک اضافه کنید.
- ✳️برای داشتن کیک نرم تر، از روغن مایع به جای کره استفاده کنید.
- ✳️برای اینکه میوه ها ته نشین نشوند، قبل از اضافه کردن به خمیر کیک، آنها را در آرد بغلتانید.
- ✳️برای پخت یکنواخت کیک، قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید.
- ✳️قبل از خارج کردن کیک از فر، با یک خلال دندان یا چاقو تست کنید که پخته باشد.
- ✳️بعد از خارج کردن کیک از فر، اجازه دهید کمی خنک شود و سپس از قالب خارج کنید.
- ✳️برای اینکه کیک بعد از پخت خشک نشود، روی آن را با یک پارچه تمیز بپوشانید.
- ✳️اگر کیک شما سفت شد، میتوانید آن را با شربت مرطوب کنید.
- ✳️برای تزئین کیک، از خامه فرم گرفته، شکلات ذوب شده، میوه های تازه یا پودر قند استفاده کنید.
- ✳️اگر خامه شما شل است، قبل از فرم دادن آن را به مدت 15 دقیقه در فریزر قرار دهید.
- ✳️برای درست کردن خامه شکلاتی، به خامه فرم گرفته، پودر کاکائو اضافه کنید.
- ✳️اگر شکلات شما سفت است، آن را روی حرارت غیر مستقیم یا در مایکروویو ذوب کنید.
- ✳️برای درست کردن گاناش، شکلات ذوب شده را با خامه مخلوط کنید.
- ✳️برای تزئین کیک با میوه های تازه، میوه ها را به صورت منظم روی کیک بچینید.
- ✳️برای تزئین کیک با پودر قند، پودر قند را روی کیک الک کنید.
- ✳️از آرد مخصوص کیک پزی استفاده کنید.
- ✳️به تاریخ انقضای بیکینگ پودر دقت کنید.
- ✳️در فر را در حین پخت کیک باز نکنید.
با کیک های خوشمزه، لحظات شیرینی برای خود و عزیزانتان بسازید.
منتظر نظرات و تجربیات شما در زمینه کیک پزی هستیم!
کیک امتحان شده: 22 تجربه از نی نی سایت
1. کیک اسفنجی ساده و پفکی
خیلیها دنبال یه دستور کیک اسفنجی ساده و پفکی بودن. خیلیا آرد رو سه بار الک کردن و نتیجه عالی بوده. بعضیها میگن تخم مرغ ها رو جداگانه بزنید سفیده رو انقدر بزنید که از ظرف نریزهیه کم وانیل بزنید طعم بهتری میگیرهفر رو از قبل گرم کنید. بعد پخت بذارید خنک شه بعد برش بزنید. من خودم همیشه از این روش استفاده میکنم. همیشه عالی میشه
2. کیک شکلاتی خیس و خوشمزه
برای کیک شکلاتی خیس، اضافه کردن یه فنجون شیر گرم به مواد آخر کار، معجزه میکنه. بعضی ها میگن پودر کاکائو مرغوب استفاده کنیدکمی نسکافه فوری هم بریزید خوش طعم میشهبعد از پخت با سس شکلات تزیین کنید. بذارید کیک خنک بشه و بعد سس بزنید. من شکلات تخته ای رو آب میکنم و با کمی خامه قاطی میکنم. خیلی عالی میشه
3. راز کیکهای بدون گلوتن
آرد بدون گلوتن رو حتماً با یه مقدار صمغ زانتان (Xanthan Gum) مخلوط کنید تا بافت کیک منسجم بشه. بعضی ها میگن آرد برنج جایگزین خوبی است. آرد ذرت هم میشه استفاده کردفقط دقت کنید مقدار آرد رو کم کم اضافه کنیدو خوب هم بزنیدمن خودم همیشه قبلش مواد خشک رو با هم مخلوط میکنماینطوری بهتر ترکیب میشن
4. کیک سیب و دارچین نوستالژیک
تکههای سیب رو قبل از اضافه کردن به خمیر، توی کمی آرد بغلتونید تا ته نشین نشن. دارچین رو زیاد نریزید کیک رو تلخ میکنهکمی گردوی خرد شده هم بریزید عالی میشهبعضی ها میگن کشمش هم خوشمزه اش میکنهمن خودم فقط گردو میریزمبهتره از سیب ترش استفاده کنیدباعث میشه طعم کیک بهتر بشه
5. کیک هویج و گردو با کرم پنیری
برای کرم پنیری، پنیر ماسکارپونه رو با پودر قند و کمی وانیل خوب بزنید تا یکدست بشه. گردو رو قبلش تفت بدید طعمش بهتر میشههویج رو خیلی ریز رنده کنیدکمی جوز هندی هم بریزید خوش عطر میشهمن خودم اول هویج رو تفت میدماینطوری نرم تر میشه و داخل کیک خوب جا میوفتهفقط مراقب باشید نسوزه
6. کیک یزدی اصیل
برای داشتن کیک یزدیهای گنبدی، قبل از گذاشتن تو فر، یه علامت به اضافهی کوچیک روشون بزنید. گلاب رو زیاد نریزید خمیر شل میشهاز روغن جامد استفاده کنید بهتر میشهتخم مرغ ها باید به دمای محیط رسیده باشنمن همیشه از هل ساییده استفاده میکنمعطرش فوق العاده میشهحتما امتحان کنید
7. کیک خیس ترکیه ای
بعد از پخت کیک، با یه سیخ چوبی روش سوراخهای کوچیک ایجاد کنید و با شیر گرم آغشته کنید. شیر رو کم کم بریزید تا کیک خمیر نشهاز سس شکلات هم میتونید استفاده کنیدمن خودم شیر عسلی هم میریزمخیلی خوشمزه میشهفقط شیرعسلی رو با شیر قاطی کنیدبعد روی کیک بریزید
8. کیک تولد با فوندانت
برای اینکه فوندانت به کیک بچسبه، زیرش رو با یه لایه خامه یا گاناش بپوشونید. فوندانت رو خیلی نازک باز نکنید پاره میشهقبل از کار دستاتون رو چرب کنیدبرای رنگ کردن فوندانت از رنگ خوراکی ژله ای استفاده کنیدمن خودم همیشه فوندانت رو از بیرون میگیرمدردسرش کمترهو تمیزتر هم میشه
9. کاپ کیک و تزیینات خلاقانه
برای تزیین کاپ کیک، از ماسورههای مختلف استفاده کنید و طرحهای متنوع بزنید. خامه رو خوب فرم بدید تا شل نشهاز رنگ های خوراکی مختلف استفاده کنیدمیتونید از میوه های تازه هم استفاده کنیدمن خودم شکلات چیپسی هم میریزم روی خامهبچه ها خیلی دوست دارنهم خوشگله هم خوشمزه
10. کیک مرغ مجلسی
برای کیک مرغ، نون تستها رو با سس مایونز و ماست چکیده نرم کنید تا راحتتر برش بخورن. مرغ رو ریش ریش کنیداز گردو و خیارشور هم استفاده کنیدلایه لایه بچینیدمن خودم همیشه چند ساعت قبل درست میکنماینطوری طعم ها با هم ترکیب میشنو خوشمزه تر میشه
11. کیک پنیر ژاپنی
این کیک خیلی پف میکنه حواستون باشه. دمای فر خیلی مهمه. از قالب کمربندی استفاده کنید. خیلی آروم مواد رو مخلوط کنید. از پنیر خامه ای خوب استفاده کنید. بذارید خنک شه بعد برش بزنید. طعمش خیلی خوبه.
12. کیک باقلوا
شربت رو بذارید خنک شه. کیک رو بعد از پخت سریع شربت بزنید. گردو رو حتما تفت بدید. از هل و دارچین استفاده کنید. پودر پسته برای تزیین عالیه. روغن مایع زیاد نریزید. خمیر باقلوا رو نازک باز کنید.
13. کیک لیوانی
خیلی سریع و آسونه. مواد رو خوب مخلوط کنید. از شکلات چیپسی استفاده کنید. توی مایکروویو بذارید. زمان پخت خیلی مهمه. با بستنی سرو کنید. برای مهمونی یهویی عالیه.
14. کیک زبرا
مواد رو نصف کنید. به یک قسمت پودر کاکائو اضافه کنید. لایه لایه بریزید توی قالب. با خلال دندون طرح بدید. فر رو از قبل گرم کنید. ظاهر خیلی قشنگی داره. بچه ها خیلی دوست دارن.
15. کیک آناناس وارونه
کره رو آب کنید و توی قالب بریزید. شکر قهوه ای بپاشید. حلقه های آناناس رو بچینید. خمیر کیک رو بریزید روش. بعد از پخت برگردونید. طعمش خیلی خاصه. یه کم گیلاس هم بذارید خوشگل تر میشه.
16. کیک قهوه
از قهوه فوری استفاده کنید. قهوه رو با آب جوش حل کنید. به مواد کیک اضافه کنید. گردو خرد شده بریزید. کمی دارچین هم بزنید. با خامه سرو کنید. برای عصرونه عالیه.
17. کیک کدو حلوایی
کدو حلوایی رو بپزید و پوره کنید. به مواد کیک اضافه کنید. ادویه های مخصوص پای کدو حلوایی بریزید. گردو و کشمش هم اضافه کنید. با کرم پنیری سرو کنید. برای پاییز خیلی مناسبه. طعمش منحصر به فرده.
18. کیک ماست
از ماست چکیده استفاده کنید. بافت کیک خیلی نرم میشه. وانیل رو فراموش نکنید. کمی آبلیمو هم بزنید. با میوه های تازه سرو کنید. خیلی سبکه. برای صبحونه هم میشه خورد.
19. کیک پرتقالی
از پوست پرتقال رنده شده استفاده کنید. آب پرتقال تازه هم بریزید. وانیل رو فراموش نکنید. کمی هل هم بزنید. با سس پرتقال سرو کنید. خیلی خوش عطره. برای فصل زمستون عالیه.
20. کیک شکلاتی بدون تخم مرغ
از سرکه سیب استفاده کنید. بجای تخم مرغ. بافت کیک خیلی خوب میشه. پودر کاکائو مرغوب استفاده کنید. با گاناش سرو کنید. برای کسایی که به تخم مرغ حساسیت دارن عالیه. طعمش با کیک های دیگه فرقی نداره.
21. کیک بادام
آرد بادام استفاده کنید. یا بادام آسیاب شده. عصاره بادام هم بریزید. روی کیک بادام پرک بریزید. با سس کارامل سرو کنید. خیلی خوشمزه و مقویه. برای عصرونه عالیه.
22. کیک موس شکلاتی
اول کیک شکلاتی رو درست کنید. بعد موس شکلاتی رو آماده کنید. روی کیک بریزید و بذارید یخچال. از شکلات تلخ استفاده کنید. خامه رو خوب فرم بدید. روش رو با پودر کاکائو تزیین کنید. خیلی مجلسیه.






